انجام خانه تکانی در کمترین زمان

سبک زندگی
زمان مطالعه: 3 دقیقه

وقتی نام ماه اسفند به گوشتان می‌خورد، یاد روزهای شلوغ و پرکار می‌افتید. یاد روزهایی که خانه تکانی را شروع کرده و به استقبال سال جدید می‌روید. خانه تکانی ممکن است برای برخی افراد سخت و زمانبر باشد، به خصوص اگر شاغل بوده و یا کودک کم سن داشته باشید. اما نگران نباشید، اگر طبق برنامه ریزی پیش بروید، به تک تک کارهای خود رسیده و در هیچ کاری عقب نمی‌مانید. ما در این مطلب از بلاگ هایپر، مراحل انجام خانه تکانی را برای شما شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

بیشتر بدانید: راهکارهای طلایی برای برق انداختن کاشی و سرامیک

خانه تکانی آشپزخانه

خانه تکانی را از کجا شروع کنیم؟

آشپزخانه

در اولین مرحله برای انجام خانه تکانی، به سراغ قلب خانه یعنی آشپزخانه بروید. به این منظور شوینده، پاک کننده، دستکش و ماسک مورد نظرتان را آماده کرده و شروع کنید. پیشنهاد ما این است که در ابتدا کابینت ها را تمیز کنید. به این منظور، به ترتیب کابینت ها را خالی کرده و داخل آن را تمیز کنید. سپس وسایل بیرون ریخته را در جای قبلی خود به ترتیب بچینید.

پس از اتمام کابینت ها، به سراغ گاز و هود می‌رویم. شستشوی این دو قسمت به دلیل قرارگیری بیش از حد در برابر کثیفی و چربی، کمی سخت تر و زمان بر تر خواهد بود. پس حوصله به خرج داده و با دقت تمیز کنید.

در نهایت به سراغ یخچال می‌رویم. ضمنا اگر قصد شستشوی فرش آشپزخانه را دارید، چند هفته قبل آن را به قالیشویی تحویل دهید تا به موقع به دستتان برسد.

ضمنا اگر قصد شستشوی دیوارهای آشپزخانه را دارید، باید با توجه به رنگ یا کاغذ دیواری آن از پاک کننده های مناسب استفاده کنید تا به آنها آسیبی وارد نشود. در آخرین مرحله نیز زمین را جارو کرده و تی بکشید.

ترجیحا انجام خانه تکانی را زودتر شروع کنید تا زودتر تمام شده و نیاز به عجله نباشد.

خانه تکانی اتاق خواب‌

اتاق خواب‌

دومین مرحله از انجام خانه تکانی، تمیز کردن اتاق خواب است. در اولین مرحله باید اتاق را مرتب کرده و وسایل اضافی را جمع کنید. لباس، ملحفه‌های کثیف و پرده را جمع کرده و بشویید. در همین حین گرد و غبار سقف را گرفته و پس از آن به ترتیب کمد و کشوها را تمیز کنید. شیشه‌های اتاق را نیز در صورت نیاز با یک شوینده مناسب و دستمالی نرم یا روزنامه به خوبی تمیز کنید.

پس از آن به سراغ میز تحریر یا میز توالت رفته و وسایل دور ریختنی را دور بریزید. سپس میز و بخش های داخلی آن را تمیز کرده و وسایل روی آن را با نظم بچینید.

سالن پذیرایی

اولین قدم برای تمیز کردن سالن پذیرایی، تمیز کردن دیوارهاست. با استفاده از اسفنج و مواد شوینده به خوبی آلودگی ها را تمیز کرده و اگر روی دیوار لکه ای بود که پاک نمیشد پیشنهاد می‌کنیم مقداری خمیر دندان روی آن بگذارید تا لکه از بین برود.

پس از آن به سراغ پرده ها می‌رویم. آنها را جدا کرده و با توجه به جنس پرده، آن را می‌شوییم. بعد از جدا کردن پرده ها، شیشه های پذیرایی را با شوینده مناسب و دستمال بدون پرز تمیز کنید.

مرحله بعدی در خانه تکانی سالن پذیرایی، تمیز کردن لوسترهاست. برای تمیزی لوسترها، می‌توانید در ابتدا با یک دستمال خشک، گرد و خاک آن را بگیرید سپس با مقداری آب یا پاک کننده مناسب تمیز کنید.

آخرین مرحله از کارهای خانه تکانی پذیرایی، شستن فرش است. به این منظور می‌توانید خودتان با شامپو فرش آن را شسته و یا به قالیشویی بسپارید.

خانه تکانی سالن پذیرایی

سرویس های بهداشتی

آخرین مکان هایی که در خانه تکانی باید تمیز شود، سرویس های بهداشتی است. این بخش را نیز با استفاده از شوینده های مناسب شسته و برق بیندازید.

سخن پایانی

در این مطلب از بلاگ فروشگاه فامیلی، به شرح مراحل خانه تکانی پرداختیم. با انجام کارهای ذکر شده و رعایت ترتیب آن، در وقت خود صرفه جویی کرده و یک خانه نو تحویل بگیرید.

مطالب مرتبط

جدیدترین اخبار فامیلی

جدیدترین مطالب سبک زندگی

جدیدترین مطالب صنعت خرده‌فروشی

جدیدترین مطالب آشپزی

جدیدترین مطالب آموزشی سلامتی

جدیدترین مطالب توسعه فردی

جدیدترین داتستنی های جالب

جدیدترین مطالب سفر و گردشگری